Tuesday, November 8, 2016

'Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel'

banner giveaway
semalam kakyang bz clearkan backlog yg menimbun ni
bz mcm mana pun bila sampai kul 5pm je mesti mood kerja merudum
so kakyang berblogwalking
jumpa la blog ni yg dah lama simpan dlm bookmarks
kebetulan ada plak giveway owner blog tu nak bg
jd kakyang nak joinlah

hadiah apa yg sampai kakyang rajin nak join tu
ala hadiah simple2 murah je.. tp exclusive you
hadiah yg selalu kakyang tuntut dari bos bila dia balik dari oversea :P
apa lg fridgemagnet ler

koleksi kakyang. alamak.. dumbell interpreme! :P

















kakyang belum ada lg fm shanghai.
so far dpt dari negara china hanya macau dan cheng du je
since bos kakyang yg rajin p oversea tu pun dah resign
keberangkalian utk dpt fm dari luar negara makin tipis lah kan
so kakyang nak join lah giveaway ni..

syarat2nya kakyang try buat ye..
kakyang bukan reti benda2 ni.
ni ler 1st timenya nak mencuba  :P


1. WAJIB FOLLOW blog Jari Manis : Travel List  dan Scdha Sein Photo And Travel . 
~done follow. 

2. BUAT dan PUBLISH satu entri bertajuk 'Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel'.
~done

3. TAMPAL BANNER penyertaan dan backlink kepada entri INI sahaja.
~ done. banner seperti di atas.

4. TAG sekurang-kurangnya seorang rakan blogger atau lebih.
~ kakyang nak tag kancil birulah. lama  tak baca blog adik ni. blog dia dah tulisan cacing la.. kena translate dulu lah nampaknya..
nak tag twin, tp takut twin tak suka org baca blog dia plak.. dia kan retis ;)
5. JANGAN LUPA tinggalkan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen entri INI sahaja.
~ done jugak. 

hah!
selesai dah..
nebes ni.. 1st time buat cenggini
all the best lah utk diri sendiri.
buewkk!

17 comments:

Jari Manis said...

Assalam kak Yang..terima kasih sudi JOIN TAPI bila JM tgk Kak Yang belum follow blog SS dan JM kan..boleh klik kat button follow dlm blog kami..

Jari Manis said...

okey..JM follow blog kak Yang no #5

KakYang said...

wksalam.. TK JM folo kakyang.. rasanya dah clik folo semalam tu. takpa kyang try lg na.. takut ada step yg tercicir. TQ!

Noor Akma said...

BW dari giveaway -> http://www.huhahuhajerr.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
Follower #6

KakYang said...

Terima kasih cik Noor sudi folo blog kyang..

Yuk Baiq said...

gud luck..yuk pun join gak contest nie..
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

KakYang said...

Thanks Yuk sudi folo kakyang.. kakyang pun dah folo yuk..

nayfatimah rasyid said...

https://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Abam Kie said...

Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 8. Terima kasih. http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Mrs Fuzy šŵëĕt.šöʊř.Նĕγʀǟ said...

bw dr GA yg sama..gud luck

rubiah kadir said...

byknya FM kak yang :)

done follow #10 ya

singgah dari GA yg sama < gd luck !

http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Noor Najwa said...

Blogwalking sini.. done follow
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

Intan Saffyna said...

hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
Good Luck!

KakYang said...

nayfatimah, abam kie, mrs fuzy, rubiah, najwa, intan... selamat berkenalan. terima kasih sbb sudi folo blog kakyang ni.. nanti kakyang tengok blog uols 1per1 yer.. tengah bz ngan preparation audit yg sambung menyambung dari bulan lepas.. sattle ni kita berjimba blogwalking blog uolss ye..

Shahida Dzulkafli said...

Tinggal jejak kat sini..
https://kasihkuamani.blogspot.my
All the best
DOne follow..

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah!!
http://scdhaseinphoto.blogspot.my/2016/12/pemenang-shanghai-fridge-magnet.htmlTahniah!!
http://scdhaseinphoto.blogspot.my/2016/12/pemenang-shanghai-fridge-magnet.html

Scdha Sein (SS) said...

Tahniah! Sila beri details ye... http://scdhaseinphoto.blogspot.my/2016/12/pemenang-shanghai-fridge-magnet.html